Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Internationella projekt

Inom förbundet har vi ett internationellt nätverk för skolledare och kontaktpersoner för våra pågående och ansökta projekt.

Bildbeskrivning

Ross Campbell berättade om projektet ”CRISS”länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nätverk för internationella projekt

Internationella nätverket inom förbundet träffades förra veckan och gick igenom vad som är på gång; ett 15-tal projekt, och vad förbundet ansökt om framåt i tiden. Sammanlagt 16 genomarbetade ansökningar väntar på besked nu innan sommaren. Allt från elevutbytesprojekt med Spanien, personalutbyte med Belgien till olika utvecklingsprojekt med stöd av Erasmus+ och Horizon 2020.

Verksamhetscheferna för både gymnasiet och vuxenutbildningen, Eva Hildebrand respektive Jonny Engström, medverkade tillsammans med skolledare och kontaktpersoner för olika arbetsplatser.

Nu har vi aktiva utvecklingsprojekt i samtliga medlems­kommuner och i flertalet skolenheter!

Cecilia Torstensson

Cecilia Torstensson berättade om projektet ”Good Start For All”

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund