Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Pride!

Lite bilder och kommentarer från lördagens prideparad i Söderhamn där förbundet och alla andra glada människor sken ikapp med solen.

Bildbeskrivning

Tillsammans skapar vi framtid

Hälsinglands Utbildningsförbund gick i prideparaden i samband med Söderhamn Pride, som pågick 2-5 juni.

Ett trevligt gäng på 16 personer samlades utanför Staffangymnsiets cafeteria och hälsade på varandra innan vi anslöt oss till resten av det färgglada pridetåget.

samling innan Prideparaden

Förbundets entourage växte till ungefär 25 personer under paradens gång, då fler anställda med familjer välkomnades in i tåget. Hos oss är alla välkomna!

Förbundets ordförande Mattias Åhlund och förbundschefen Thomas Winqvist bar vår banderoll med texten "Tillsammans skapar vi framtid". Förbundsanställda med familjer sken ikapp med det lyckosamma vädret!

Prideparaden

Viktig markering

Vi gick prideparaden för att uppmärksamma att vi tror på alla människors lika värde, och att detta arrangemang ligger i linje med vår tanke - att alla är välkomna till oss!

"Jag står för alla människors lika värde!" sa en stolt Sanna Woxström, SFI-lärare vid CFL Söderhamn.

"Kul att vara med. Härlig stämning med alla glada människor!" sammanfattade Anna Arvelin, lärare vid Staffangymnasiet

"En viktig markering!" tillade Förbundschef Thomas Winqvist.

Pride
Pride
Pridefika

Vår insats i årets prideparad avslutades med ett färgglatt fikabord, medan tankarna inför nästa års prideparad började växa fram...

"Nog skulle vi kunna dubbla antalet deltagare till nästa år? Och kanske kunna delta med något under veckan också?" frågade sig en lika stolt som peppad förbundsordförande Mattias Åhlund.

 

Ett stort tack till alla som deltog i prideparaden!

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund