Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Pride i Edsbyn

Vi kommer att finnas på plats under Pridedagen som anordnas i Edsbyn 19 augusti.  

Bildbeskrivning

Politiker på plats

Två av våra politiker, närmare bestämt direktionens ordförande Mattias Åhlund och vice ordförande Shida Kinuka, kommer att finnas på plats i Edsbyn under pridedagen.

Mattias och Shida hittar du vid biografen i samband med föreläsningarna. De kommer att informera om förbundet och våra verksamheter och bjuda på någon god karamell.

Alla är välkomna!

"Det är viktigt att tydliggöra vårt ställningstagande för allas lika värde och samtidigt marknadsföra oss i en kommun som valt att ställa sig utanför förbundet men som vi hoppas ska kliva in så småningom. Som sagt - alla är välkommen hos oss i Hälsinglands Utbildningsförbund!" förklarar Mattias.

Tillsammans skapar vi framtid! Happy pride!

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Ordförande

Mattias Åhlund (S)

Mobil 072-544 51 15

Vice ordförande

Peter Olsson (C)

Mobil 073-805 14 99

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund