Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Vi går i Söderhamns Prideparad!

Hälsinglands Utbildningsförbund kommer att gå i Prideparaden i Söderhamn, lördag 9 juni. Vi gör det för vi tror på alla människors lika värde!

Bildbeskrivning

Förbundet i Söderhamn Pride 2016

Alla är välkomna till oss!

Vi vill på detta sätt uppmärksamma att vi tror på alla människors lika värde, och att detta arrangemang ligger i linje med vår tanke - alla är välkomna till oss!

Tillsammans skapar vi framtid

Politiker, anställda och elever från förbundet tillsammans med familjer är välkomna att gå under vår banderoll "Tillsammans skapar vi framtid". Starten går kl 15.00 från Tribunen.

 

Information och intresseanmälan för anställda finns på intranätet

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund