Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

VM-medaljörer uppvaktades

Förbundet uppvaktade duktiga idrottare och ledare som tagit medaljer vid IPC friidrotts-vm i Doha.

Uppvaktning av guldmedaljörer

Grattis!

Hälsinglands Utbildningsförbund och Bollnäs kommun uppvaktade på tisdagen VM-medaljörerna Per Jonsson som vann VM-guld i längdhopp och Viktoria Karlsson som tog VM-brons i längdhopp vid friidrotts-VM i Doha i Qatar. Per Jonsson är lärare på idrottsgymnasiet och Viktoria Karlsson är elev där. Magnus Olsson är förbundskapten och friidrottslärare/RIG-ansvarig vid Idrottsgymnasiet.

Förbundets ordförande, gymnasiechef och ansvariga rektorer var på plats tillsammans med Marie Centerwall, kommunalråd i Bollnäs, för att uppvakta VM-medaljörerna och deras förbunds­kapten vid en ceremoni i Höghammarhallen i Bollnäs.

Stort grattis till tre mycket goda ambassadörer för Hälsinglands Utbildningsförbund!

Kontakt

Kontakt

Förbundskapten

Magnus Olsson

Tfn 073-274 20 14

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund