Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Bloggande förstelärare!

Nu kommer förstelärarna inom Hälsinglands utbildningsförbund att börja blogga.

Förstelärare

Varför blogga?

Vi förstelärare vill gärna sprida vad vi gör inom våra uppdrag och vad vi brinner för. Detta kommer vi framöver att göra på denna blogg.

 

Vilka är vi?

Vi som har fått äran att inleda bloggandet heter Linda Arwe och Staffan Seijsing och vi är förstelärare inom digitalisering respektive matematik på Torsbergsgymnasiet. Inom förbundet finns ytterligare 15 förstelärare som ni kommer att kunna följa här på bloggen.

 

Vad ska vi blogga om?

Inläggen kommer att beröra saker som är aktuella på våra skolor, nya forskningsrön, smarta tips samt förhoppningsvis annan intressant läsning.

 

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Digitalisering, Matematik

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund