Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Distansundervisning

En lärares vardag i Coronatider

Förstelärare

Hej!

 

Det var ett tag sedan jag skrev här. Det är nog inte så konstigt men tanke på det rådandet läget i Sverige och hela världen.

 

Våra elever jobbar på distans men vi är på plats på CFL-Söderhamn. Vi filmar våra lektioner och provar nya verktyg. Utmaningarna är många men vi gör allt för att få det att fungera och att nå ut till eleverna. Vi fixar och trixar. Det här är nytt för oss alla men det fixar vi!

 

OBS: Bilden togs igår under lunchpromenaden.

 

Tack för ordet

//Mado

 

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Språkutvecklande arbetssätt

Madline Arbid

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund