Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Förberedelser inför den sista pedagogiska träffen för i år.


Förstelärare

Vi har nu suttit i två eftermiddagar och arbetat fram ett material till vår sista pedagogiska träff för i år. Imorgon är det dags att samla arbetslaget för reflektion och utvärdering av vårt arbete med de nya konkretiserade kursmålen.

Ett annat mål med träffen är att analysera de senaste provresultaten med fokus på läsfärdigheten. Det blir spännande att identifiera våra utvecklingsområden samt försöka hitta de bästa metoderna som i fortsättningen ska förbättra vårt pedagogiska arbete och elevernas språkutveckling.

Nu gör ett sista ryck innan vi går på en välförtjänt julledighet.

God Jul och Gott Nytt År!

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Formativ bedömning

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund