Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Lite kvällsarbete med underhållning

Ett uppdrag åt Stockholms universitet

Förstelärare


Hej!

 

Jag är en av deltagarna i referensgruppen för nationella prov på sfi C-nivå. Det är ett uppdrag som Stockholms universitet utför åt Skolverket. Det här arbetet är kompetensutvecklande för mig. Där jag och de andra i refrensgruppen kan påverka utformningen av NP för alla elever på c- nivå nationellt.

 

Min uppgift i det hela är att ge respons på förslag av pilotversioner. Den här versionen kommer att utprövas kring månadsskiftet mars-april. Utskicket som jag fick idag består av förslag på Skriva, Tala, Läsa A, Läsa B och Höra.

 

Att jobba hemifrån har sina fördelar. Min katt Blixten kommer och håller mig sällskap lite då och då medan min son som älskar att spela musik spelar gitarr och underhåller oss. Det är inte dåligt att få lyssna på Lady Gagas "Tell me something girl" eller Beatles "Yesterday" live när man arbetar. Det ökar kreativiteten när man har positiv energi runt omkring sig.

 

Nu måste jag återgå till mitt arbete så jag hinner bli klar innan helgens festligheter.

 

Tack för ordet!

 

//Mado

 

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Språkutvecklande arbetssätt

Madline Arbid

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund