Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Nya rutiner skapas

Förstelärare


Hej

Det goda arbetet fortsätter än och med samma anda. Härligt att se!

Vi har nya rutiner som är mer flexibla och töjbara ifall situationen förändras ännu mer. Jag filmar instruktionsfilmer, skriver, ringer, rättar, smsar, mejlar mer än någonsin men jag märker också att det ger resultat.

Mina egna nya rutiner nu är att hålla avstånd, hålla i träningen och njuta av naturen. Bilden är från lunchlöprundan idag. Det regnade under löpturen men vad gör det om man får svallkande regndroppar på huden.

Njut av naturen och ta hand om er!

Tack för ordet

//Mado

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Språkutvecklande arbetssätt

Madline Arbid

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund