Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Pedagogisk träff och föreläsning med Niclas Fohlin

Ingress

Förstelärare

Hej!

Tillsammans med 60 lärare från Söderhamns kommun med integrationssamordnaren Magnus Jägger i spetsen, lyssnade vi (sfi-gänget) på en föreläsning med läraren och specialpedagogen, Niclas Fohlin den 27/1. Föreläsningen handlade såklart om kopperativt lärande som är en av hans specialkompetenser. Niclas Fohlin är väldigt aktuell just nu och föreläser i både små och stora städer runt om i landet.  

Nu gäller det för oss att omsätta det vi har lärt oss i praktiken. Vi ska under våren prova olika strukturer, lära oss flera av varandra och utvärdera dem.  

Det var en givande dag!

//Mado

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Språkutvecklande arbetssätt

Madline Arbid

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund