Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Samverkan gy - vux

Tick tack. Tick tack. Tiden går...

Förstelärare


När man tycker att tiden springer ifrån en och man knappt hinner reflektera över var man är! Nåväl – summerar sista veckans insatser och finner mig tillfreds. Tankar börjar sorteras upp, bitar faller på plats. Hade under förra veckan ett bra möte med Johan Rasmussen. Vi vände och vred på tankar och förslag – kan faktiskt säga att jag snart närmar mig ett konkretiserat förslag att arbeta vidare med.


I dag hade jag och min kollega Sofie ett intressant möte med Näringsliv/Faxepark, Söderhamns kommun. Kompetensbehov hos kommunens företag - vad och hur kan vi inom vuxenutbildningen vara behjälpliga? När man sitter på möten av den här typen är det naturligt att ta upp ”Det här och det här gör vi i dagsläget…” Just i dag gav det mig en påminnelse att vi gör mycket!


Summerade nuläget: 23 studerande inom lärlingsutbildning - varav 2 i samverkan med Bygg- och anläggningsprogrammet Staffangymnasiet och Torsbergsgymnasiet. 16 studerande mot yrkesförare i samverkan med Fordon- och transportprogrammet Staffangyamnsiet.12 studerande inom ramen för yrkesvux – 4 i samverkan med Industritekniska programmet, Staffangymnasiet och 8 via El- och energiprogrammet, Staffangymnasiet.


Med det säger jag God Jul och önskar er ett Gott Nytt År!

 

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Samverkan mellan gy och vux

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund