Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Spännande att vara handledare

Ingress

Förstelärare

Hej

Trots tomma lokaler på CFL så är arbetet i full gång. Idag träffade jag lärarstudenten som ska göra sin sista praktik med mig. Det kändes stort. Det fick mig att tänka på min VFU tid. Då man fick möta verkligheten och såg hur teorin och forskningen tillämpades i praktiken.

11 år senare är man handledare till en nyfiken kvinna som ska göra sin sista praktik. Vi hoppas att det här blir en lärorik period för både mig och henne.

Tack för ordet

//Mado

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Språkutvecklande arbetssätt

Madline Arbid

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund