Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

VLM-utbildning

Inom HUFB pågår en utbildning för rektorer, IT-strateger och digitala utvecklingsledare. Idag hålls det tredje utbildningstillfället på CFL i Söderhamn. Utbildare är Jan Svärdhagen som under många år har arbetat med pedagogisk utveckling inom IT och lärande inom skola och högre utbildning.

Förstelärare

Vid dagens träff får vi veta mer om juridiska frågor kopplade till digitaliseringen i skolan. Vi har också "tagit IT-tempen" på både skolledare och lärare med hjälp av verktyget LIKA som tillhandahålls av SKL.

Träffen ger nya insikter men väcker också många frågor. Vilka tjänster är säkra? Vad ingår i digital kompetens? Vem bär ansvar? Vad innebär GDPR för oss i skolan?

Vi ser fram emot nästa utbildningstillfälle!

Senaste blogginläggen:

Kontakt

Kontakt

Digitalisering

Senast ändrad av

Områden

Dina ord

Läs mer om förstelärarnas områden här:

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund