Hälsinglands Utbildningsförbund

Allmän information

Här finner du kultur, boende, fritid, hälsa och trygghet.

Höghammargymnasiet

Kultur och hälsa 

Vi har en tydlig hälsoprofil! Vi tror att alla mår bättre av att bli medveten om vad kropp och själ behöver. Kultur är därför en röd tråd.

Gillar du idrott och vill röra på dig? Då ska du ansöka om utbildningsplats vid Idrottsgymnasiet. Höghammarhallen är en handikappanpassad idrottshall där vår idrottsundervisning bedrivs. Du får i regel träna varje dag! Vi har mycket kunnig idrottspersonal som jobbar med ett inkluderande förhållnings­sätt. Du kan dessutom ansöka om utökad idrott på schemat via: www.idrottsgymnasiet.com Länk till annan webbplats.

Utslussning

Ett nationellt eller ett specialutformat program på Höghammar­gymnasiet är utformat så att det uppfyller läroplanens målsättning samt att skolan skall, utifrån varje elevs förutsättningar, fördjupa och utveckla elevernas kunskaper som en förberedelse för ett meningsfullt vuxenliv i arbete/sysselsättning, boende och fritid. Alla ämnen och all personal har en viktig och central roll i skolverksamhetens process i att förbereda alla elever inför vuxenlivet.

LSS-boende

Elever som får stöd via LSS har möjlighet att söka boende hos oss på Hälsinglandsutbildningdförbund Höghammargymnasiet. Läs mer om LSS-boende

Fritid

En meningsfull fritid är en hörnsten i ett rikt liv. Hos oss får du prova på olika sysselsättningar så dina intressen stimuleras att växa.

Kontakt

Kontakt

Höghammar­gymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 40

Fax 0278-100 04

E-post

Rektor

Jantsje Ploeg

Tfn 010-454 11 45

LSS-boende
Boendechef

Eleonora Björk

Tfn 010-454 12 47

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund