Hälsinglands Utbildningsförbund

Aktiviteter

Vi åker på tävlingar och träningsläger för att utveckla våra elever.

Special olympic games 2018

Tävlingar

Under åren har Idrottsgymnasiets elever ofta kvalificerat sig till stora internationella tävlingar liksom mindre och lokala tävlingar.

Läger

Idrottsgymnasiet har mångårig erfarenhet av att arrangera träningsläger för eleverna som går Idrottsgymnasiet. Vi har under årens lopp varit i bland annat Turkiet, Grekland, Spanien, Portugal, USA, Bulgarien, Malta etc. Lägren är alltid mycket uppskattade och eleverna brukar minnas dem med glädje även långt efter avslutad skolgång.

Kontakt

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund