Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Många vinnare i Skol-SM

Under tisdagen och onsdagen avgjordes Skol-SM i Höghammarhallen. Fina prestationer i fotboll, friidrott, innebandy och ett mycket gott sportmannaskap.

Bildbeskrivning

Fotboll, friidrott och innebandy

Duktiga idrottare och fina prestationer tillsammans med en härlig publik fyllde Höghammarhallen under två intensiva dagar.

Se resultatlistorna längst ner!

Glädje!

Besvikelsen från en förlust, ett övertramp, en missad passning blandades med glädjetårar från ett guld, en seger, ett pb eller en snygg räddning.

fotbollspublik

Elever, deltagare, personal, familjer och vänner hejade på från läktaren. Skön stämning både på och utanför planen/banorna!

cool frisyr

Tävlingarnas coolaste frisyr tillängnad Skol-SM 2016!

Utställning

Höghammargymnasiet passade på att marknadsföra både skola och program för de högstadieelever som var där. God information och lika god fika fanns på plats! 

Resultat

Kontakt

Kontakt

Höghammar­gymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 40

Fax 0278-100 04

E-post

Idrottsgymnasiet

Idrottsutbildning Gysär

Anders Olsson

Tfn 010-454 11 52

Anders Modd

Tfn 073-274 20 13

Magnus Olsson

Tfn 073-274 20 14

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund