Hälsinglands Utbildningsförbund

Våra elever

Läs vad våra elever tycker om Höghammargymnasiet och programmet de läser för att underlätta ditt val av skola och program!

Eleven har ordet

 • Blaise, Hotell restaurang och bageri, Höghammargymnasiet

  Målet är att bli självständig

  Elin är glad över att hon vågade ta chansen att börja på Riksidrottsgymnasiet för Parasport i Bollnäs. Här bor hon på skolans egna LSS-boende och kombinerar sitt friidrottsintresse med att läsa programmet för Hälsa, vård och omsorg. - Det kändes lite märkligt i början, men jag gillar upplägget!
 • Profilbild

  Vi lär oss de viktiga grunderna

  Edwin bestämde sig tidigt vilken yrkesväg han ville gå. Han ska jobba inom vården, och mer än gärna med äldre människor. Edwin läser sista året på programmet för Hälsa, vård och omsorg på Höghammargymnasiet.
 • Profilbild

  Trivs med skolan och APL

  Bakning ligger Joel Olsson varmt om hjärtat och när han inte bakar i skolan eller på APL, gör han det gärna hemma också. Joel läser tredje året på programmet för Hotell, restaurang och bageri på Höghammargymnasiet. 
 • Profilbild

  Från APL till jobb

  Arbetsplatsförlagt lärande är viktigt. Diyar läste programmet för Administration, handel och varuhantering vid Höghammargymnasiet och hans APL tog honom till ett jobb där han trivs!
 • Blaise, Hotell restaurang och bageri, Höghammargymnasiet

  Finns inget bättre!

  Varje dag pendlar Kevin från Söderhamn till Höghammargymnasiet och programmet för Skog, mark och djur. Han gör det gärna för som han säger: - Det finns inget bättre!
 • Blaise, Hotell restaurang och bageri, Höghammargymnasiet

  Här får man nya kompisar och lär sig nya saker!

  Mattias Strand är 18 år och studerar på Höghammargymnasiets individuella program. Killen från Hedvigsfors, Bjuråker, tycker att miljön är viktig och håller "sopsvängen" högt!
 • Blaise, Hotell restaurang och bageri, Höghammargymnasiet

  Valet blev helt rätt

  Segerstatjejen Lina gillar djur och friidrott. Kombinationen att läsa programmet för Skog, mark och djur på Höghammargymnasiet tillsammans med friidrottssatsningen genom Idrottsgymnasiet passar henne perfekt!
 • Profilbild

  Frihet att studera här

  Philip Bäckman är 19 år och studerar sista året på programmet för administration, handel och varuhantering vid Höghammargymnasiet, något som verkligen lyft honom.
 • Blaise, Hotell restaurang och bageri, Höghammargymnasiet

  Underbart med hjälp och stöd

  Roa Fayez är 19 år. Hon studerar andra året på Höghammargymnasiet. Hon trivs fantastiskt bra på programmet för Hotell, restaurang och bageri. - Vi är som en familj!
 • Linn, Omsorgsprogrammet Höghammarskolan

  Hoppas på verkstadsjobb

  Det var Felix kompis som tipsade om Höghammargymnasiet och sa ”det här skulle passa dig” - och mer rätt kan man inte ha! Här trivs han bra på programmet för Hantverk och produktion.

Kontakt

Kontakt

Höghammar­gymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 40

Fax 0278-100 04

E-post

Kommunikatör

Lucas Lund

Tfn 010-454 10 04

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund