Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Än är det inte för sent!

23 april öppnar omvalet om du vill ändra ditt gymnasie­val till något av våra program vid Staffangymnasiet i Söderhamn eller Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

Bildbeskrivning

Våra skolor

Utbildningsprogram

Ändra ditt val

Omvalet öppnar 23 april kl. 09.00 och stänger 18 maj kl. 16.00. Valet gör du genom elevantagningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., precis som gymnasievalet i februari. Ta kontakt med din studie- och yrkesvägledare som kan öppna din ansökan för ändringar.

Kontakt

Kontakt

Elevantagningen

Maria Back

Tfn 023-77 70 29


Frågor om antagning ställs till gymnasieantagningen i Falun

Tfn 023-77 70 30,

E-post antag@dalakf.se


Telefontid under perioden
1 juli – 15 augusti: kl 9-15


Du kan även hitta svar på vanliga frågor på Dalarnas kommunförbunds hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälp!

Ta kontakt med din studie- och yrkes­vägledare om du vill ändra din ansökan. Glöm inte att bekräfta, skriva ut och underteckna din ansökan. Ansökan ska sen lämnas till SYV.

Välkommen!

Klicka på skolan eller programmet du vill veta mer om. Ställ frågor eller boka in ett besök!

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund