Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Biblioteksbloggen

Personalen vid Staffangymnasiets bibliotek driver en blogg för att inspirera pedagoger och elever med aktuella böcker.

Bildbeskrivning

Boktips och inspiration

Vi vill genom Staffangymnasiets biblioteksblogg i första hand nå ut till våra elever och pedagoger men även till andra som är intresserade av böcker och läsning.

På bloggen informerar vi om vad som är på gång på biblioteket, om vi varit iväg på något som vi vill berätta om; utbildningar, konferenser mm.

Vi lägger ut bilder när vi har något särskilt tema eller om det är någon högtid, samt bilder på nyinkomna böcker. Där kan man få boktips och läsa recensioner och det finns även massor av boktips i arkivet, så det finns något för alla smaker. Bloggen uppdateras minst någon gång per månad, ibland varje vecka.

Trevlig läsning!

Kontakt

Kontakt

Bibliotekets öppetider


Måndag

8.00 - 15.00

Tisdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 17.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Bibliotekarie

Gabriella Jensen-Sondrup

Tfn 070-203 99 02


Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund