Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Bollnäs bästa UF

Bollnäs Bästa UF arrangeras årligen av Företagarna Bollnäs i nära samarbete med Näringslivskontoret Bollnäs kommun och UF-ansvariga lärare på Bollnäs gymnasieskolor.

Bildbeskrivning

Prisutdelning med tårtkalas!

Nu ska Bollnäs Bästa UF utses! På plats finns de 10 finalist-UF-företagen, som gör upp om fina priser och utmärkelser. Musikunderhållning av elever från Estetiska programmet och smarrig tårta och saft/kaffe bjuds av elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Alla gymnasieelever, lärare, företagare, politiker och andra som vill träffa framtidens företagare i Bollnäs är varmt välkomna!

Dag: Tisdag 13 mars

Tid: Kl 14–15

Plats: Aulan, Torsbergsgymnasiet

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund