Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

DRIVE-IN-STUDENT på Torsbergsgymnasiet 5 juni 2020


DRIVE-IN-STUDENT på Torsbergsgymnasiet 5 juni 2020

Här kommer allt ni behöver veta om studentfirandet. För det gärna vidare till era anhöriga, eftersom vi inte har någon informationskanal till myndiga elevers vårdnadshavare, och sprid gärna till andra.

Som vi tidigare har informerat om sker studenten klassvis, med samling och utspring enligt schema nedan. DRIVE-IN-STUDENT innebär att anhöriga i bil kommer att lotsas till en parkeringsplats med utsikt mot utspringet, och efter utspringet plocka upp sin student och lotsas ut från skolområdet. För detta gäller en bil per student. Vi hoppas att många har möjlighet att göra transporten med bil till ett festligt och minnesvärt inslag, för de studenter som önskar det. Allmänhet och andra anhöriga hänvisas till livesändningen, som nås via torsbergsgymnasiet.se eller helahalsingland.se.

Eftersom vi inte kan tillåta någon folksamling har vi inga platser vid utspringet för föräldrar som kommer utan bil. Utspringet kommer alltså att ske utan publik utöver de som sitter i sina bilar, eventuella åskådare kommer att avvisas från skolområdet och hänvisas till att följa livesändningen.

Vi ber er alla att ta ansvar och respektera avspärrningar och restriktioner, som grundas på allmänna rekommendationer. För att kunna genomföra denna stora dag på ett bra sätt, behöver vi alla hjälpas åt att minimera risken för smittspridning men ändå ge våra studenter en fin dag att minnas.

Varje klass följer samma schema:

  • Träff i cafeterian, mentorer tar emot, smörgås, dryck och mingel med avstånd.
  • I aulan program under ledning av mentorer och rektorer, utdelning av stipendier.
  • Utspring från aulan, livesändning nås via torsbergsgymnasiet.se eller helahalsingland.se

I aulan sitter eleverna med avstånd. Varje klass får möjlighet att välja en låt att springa ut till, högtalare står vid utspringet. Efter utspringet tas ett klassfoto på trappan, innan firandet avslutas.

Tidsschema:

Cafeterian

Utspring

Klass

8.00

9.00

BA

9.00

10.00

BF

10.00

11.00

EK/SA

11.00

12.00

ES

12.00

13.00

FT

13.00

14.00

IB

14.00

15.00

IN/RL

15.00

16.00

VO

/Rektorerna, Thomas och Fredrik
Bildbeskrivning

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund