Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Entreprenörskap på riktigt

Välkommen till UF-mässan "Entreprenörskap på rikigt" som hålls i Höghammarhallen, Bollnäs, 16 mars!

Bildbeskrivning

Regional UF-mässa

Välkommen till Ung Företagsamhet Gävleborgs mässa för unga
företagare! UF-företag som utstrålar kreativitet, drivkraft och entreprenörskap från våra och länets gymnasieskolor samlas i Höghammarhallen i Bollnäs, 16 mars.

Kolla in de över 200 utställande UF-företag, shoppa loss bland deras unika varor och tjänster och träffa eleverna och hör de berätta om sina resor som UF-företagare! Över 700 elever är engegerade i de utställande företagen. Massvis av vinnare i olika kategorier kommer att utses.

- Det blir lite av "grand final" för våra elever som under sina tre år på gymnasiet har övat sig på försäljning och marknadsföring, kommenterar Anna Hägg, UF-ansvarig på Staffangymnasiet. Hon framhåller även att Ung Företagsamhet skapar möjligheter samhällsekonomiskt genom att UF-elever vågar satsa på sina idéer och förverkliga dem genom att bidra med kunskap i ett företag eller genom att starta eget.

Förutom de 28 företag som Staffangymnasiet ställer upp med kommer ytterligare ett företag jobba som media crew och dokumentera dagens insatser. Det ska bli intressant att se!

- Vi räknar med ungefär 4000 besökare, säger Hanna Eriksson från Ung Företagsamhet Gävleborg, som arrangerar mässan och beskriver den som årets höjdpunkt för både UF-företagen och organisationen i sig.

- En väldigt viktig men framförallt rolig dag, sammanfattar Hanna som vill ge eleverna en chans att glänsa och att få
sälja. Hon har hjälp flera UF-företag med planering inför mässan.

Praktiskt

Enklare förtäring finns att köpa på plats.

Mässan är öppen mellan klockan 12.00-18.00. Mer specifikt schema för dagen kommer att publiceras på UF Gävleborgs hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åk kollektivt! Gratis mässbussar avgår från Stadshusparkeringen i Bollnäs, se tider på Bollnas.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fri entré!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund