Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

ES slutproduktion

Torsbergsgymnasiets Estetiska program ES13 visar upp tre års studier av teater, musik, dans och scenografi i form av Djungelboken. Premiär 19 mars!

Slutproduktion: Djungelboken

Torsbergsgymnasiets Estetiska Program presenterar:

Djungelboken

Av Alexander Mörk-Eidem med musik av Eric Gadd

ES13

Föreställningen spelas av ES13 i Bergvallhallen och är slutprodukten av tre års studier av teater, musik, dans och scenografi.

Föreställningen spelas av två lag, Snoddas och Wilhelmina.

Datum Snoddas:

19, 22, 24 mars
7, 10, 12 april

Datum Wilhelmina:

20, 23 mars
5, 8, 10, 13 april

Biljetter

  • Vuxen: 220 kr
  • Ungdom 7-19 år: 100 kr

Föreställningen är ungefär 3 timmar och ges i två akter med 20 minuters paus. I pausen finns möjlighet till förtäring.

Föreställningen lämpar sig ej för barn under 7 år. 

För frågor eller biljettbokning kontakta vår producent Anders Sandström, tfn 010-454 12 07

Läs mer och köp dina biljetter här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ÄRADE PUBLIK!

Fly verkligheten en stund, kasta bort allt hagel och slå dig ner. ”Vi har precis avslöjat att kriget äntligen på riktigt har kommit till vår djungel.” berättar reportern. Året är 2035 och du befinner dig mitt i ett krig i din stad Bollnäs. Karaktärerna gör sitt yttersta för att överleva och likväl leva i det som de kallar för ”sin djungel”. Skammen kryper genom klorna, misären är ett faktum. Människorna närmar sig med helikoptrar och skott. Det finns även ”glimrande stenar”, ett guld som människorna mördar för att få. Drömmarna speglar en annan tid. I djungeln gömmer sig underbara vidunder. Vissa lever för kriget, andra för en middagsråtta för att hjälpa blodsockret. Du får möta girighet och trolöshet, passion, panik och dumhet och kanske du kommer att få en hurring... Det som inte riktigt verkar vilja lämna djungeln är hoppet om en ljusblå framtid och tankarna på tiden när apa och varg följde tass i tass. Med ljuvlighet, mystik, skratt, kärlek, begär och en hel den bananer så välkomnar vi dig till en annan tid. Kriget är här, inta första parkett.

REGISSÖR

Mikaela Östlin

Varmt välkommen!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund