Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

ES slutproduktion 2021

7-23 maj kan du se slutproduktionen "Little Shop of Horrors" live digitalt. På scen: Torsbergsgymnasiets ES18!

Bildbeskrivning

Little Shop of Horrors

Little Shop of Horrors, av Howard Ashman och Alan Menken, är historien om blomsterbutiken där biträdet Seymour tar hand om en märklig planta, som han döpt till Audrey II efter kollegan han är förälskad i. Plantan lovar honom oändlig berömmelse och förmögenhet så länge han fortsätter att mata den, med BLOD. Till slut tappar Seymour kontrollen över både sig själv och över plantan. Hur långt är Seymour beredd att gå för att få den han älskar? Vad gör girighet med människan?

ES 18, lag "Blod" och "Blomster"

Varje år sätter avgångsklasserna vid Torsbergsgymnasiets estetiska program upp en större musikdramatisk produktion. I år, när vi inte kan ha närvarande publik, livestreamas Little Shop of Horrors av Howard Ashman och Alan Menken. Det är årets treor, ES18, som tar sig an denna klassiker och lyfter den med ett ungt och fräscht uttryck. Uppbackade av en kompetent orkester vågar vi lova en sprakande show med teater, sång och dans som når ända in i vardagsrummet.

Ensemblen delar några roller och föreställningen spelas därför med två lag, Blod och Blomster. För att behålla känslan av att gå på teater används endast en kamera.

Affisch: Little shop of Horrors (blomma och text)

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund