Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Estetelever och Malena Ernman!

Torsbergsgymnasiets Estetiska program sjunger i fredsmässa.

Bildbeskrivning

The armed man

Just nu repeterar estetelever (samt en kille från IM-programmet) från Torsbergsgymnasiet i Bollnäs, inför den storslagna och angelägna mässan för fred på lördag i Gavlehovshallen i Gävle där operasångerskan och mezzosopranen Malena Ernman är solist. Medverkar gör
också Gävle symfoniorkester, kören GE-klaven från Bollnäs samt körerna Concordia och Gävle symfonikör och en projektkör med nyanlända. Dirigerar gör Alice Farnham.

"The armed man" är en modern fredsmässa som komponerades av tonsättaren Karl Jenkins.

- Som världen ser ut i dag så känns det ytterst angeläget att stå upp och manifestera för fred och allas lika värde. Att konserten dessutom äger rum i nära anknytning till FN-dagen är heller ingen tillfällighet”, säger orkesterchef Lena Ousbäck i ett pressmeddelande.

  • Gavlehovshallen, Gävle
  • Lördag 28 oktober, kl. 18.00
  • Mässan är gratis, men biljett krävs. Alla biljetter finns nu på Gävle konserthus.

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund