Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Distansundervisning v11

Idag har vi delvis distansundervisningen. Under vecka 11 (veckan efter sportlovet) övergår vi till distansundervisning helt och hållet. Därefter delvis igen, beroende på smittläget.

Bildbeskrivning

Nuläge: 2021-03-02

Gymnasieeleverna inom Hälsinglands Utbildningsförbund har sportlov vecka 10 och därefter en veckas distansundervisning. Det gäller alla elever på gymnasieskolan. APL och lärlingsutbildningar hos företag kommer att fortsätta som tidigare.

Vecka 12 planerar vi för en återgång till skolförlagda studier i samma omfattning som tidigare. Mer information om det ges på varje skola i slutet av vecka 11.

Beslutet kan komma att ändras utifrån den då aktuella situationen.

Kontakt

Kontakt

Hälsinglands Utbildningsförbund

E-post info@hufb.se

Tfn 010-454 10 00

Postadress:
Hälsinglands Utbildningsförbund
821 80 BOLLNÄS

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund