Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Full fart från friidrottarna!

Fina framgångar för Staffangymnasiets NIU-Friidrottselever vid helgens stora tävling i Sollentuna.

Bildbeskrivning

Från innerbanan räknat så springer Emil på bana två, Viktor bana 6, Otto bana 7 och William bana 8

Lyckad helg

Helgens tävlingar i Sollentuna SAYO, en av Sveriges största, är en observationstävling inför uttagningar till landslag. Vad passar inte bättre då än att prestera på topp?

Tävlingarna blev väldigt lyckade för våra NIU-elever:

  • Otto Sundell segrade i sin paradgren spjut på 50,93 m, han blev också åtta i finalen på 200m med personliga rekordtiden 23.08!
  • Emil Sandström vann både 100m och 200m, på nya personliga rekord; 11.15 respektive 22.52 vilket gör honom till en bland de snabbaste i Hälsingland genom tiderna!
  • Viktor Thor satte nytt personligt rekord på 100m med tiden 11.33 som han blev trea på!
  • Viktor och brodern William Thor gjorde också mycket bra ifrån sig på 200m. 22.93 repektive 23,56 betydde att bägge bröderna satte nya personliga rekord!

- Det var fantastiskt kul att vi hade fyra stycken NIU-elever från Staffangymnasiet som sprang i A-finalen, summerar Conny Eklund, instruktör för NIU Friidrott.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund