Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Hotell och turism upptäcker

Hotell- och turismprogrammet på Staffangymnasiet varvar teori med praktik, och en hel del studiebesök för att lära sig mer om branschen.

Bildbeskrivning

Pärlor i närområdet

Eleverna på Hotell- och turismprogrammet gör många studiebesök under utbildningstiden. Några goda exempel är tagna ur närområdena såsom Söderhamns vackra skärgård, Hälsingegårdar, Orbaden konferens & SPA, Bergshotellet och Stenegård i Järvsö med mera.

Studiebesök Arlanda
Studiebesök Stenegård

Förutom vackra Hälsingland har eleverna gjort Stockholm med bland annat mässa i Älvsjö, besökt slottet, Gamla stan, hotell SAS Radison blue och andra sevärdheter.

Bland det mest spännande studiebesöken som programmet har gjort under läsåret var den guidade heldagen på Arlanda. Eleverna fick se det mesta av flygplatsen, även back-stage hur allt fungerar.

Hotell- och turismprogrammet

Skulle du vilja veta mer om programmet kan du kontakta SYV eller programansvarig. Vi finns även på plats när Torsbergsgymnasiets yrkesprogram har öppet hus 9/2!

Nytt för HT-programmet är att det även startar med lärlingsupplägg på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs och är sökbart inför kommande läsår!

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund