Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Idrottsskölden 2019

Staffangymnasiets NIU Friidrottselever Otto Sundell och Linnéa Ånger tilldelades Idrottsskölden samt stipendium.

Bildbeskrivning

Motivering

Otto Sundell är en av Sveriges bästa spjutkastare i P19, senast en silvermedalj på Junior-SM, han har också varit uttagen till landslaget i sin gren. Otto har också skött sin träning och sina studier på ett föredömligt sätt att han förtjänat Idrottsskölden samt stipendium.

Linnéa Ånger är en av de bästa friidrottstjejerna i Söderhamns IF, träningsvillig, tar hand om andra och är en mycket duktig elev på Staffangymnasiet. Linnéa tilldelas Idrottsskölden samt stipendium.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund