Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Idrottsskölden 2019

Torsbergsgymnasiets Sofia Ahonen (RIG Friidrott) och Philip Flodstam (NIU Bandy) tilldelades Idrottsskölden.

Bildbeskrivning

Motivering

Sofia Ahonen har under sina fyra år på Riksidrottsgymnasiet och Torsbergsgymnasiet utvecklats från en talang till fullfjädrad friidrottare. Hon har utvecklats både som idrottsutövare och människa. Sofia har nått stora framgångar både nationellt och internationellt, främsta meriten är när Sofia representerade Sverige vid CP ISRA World Games i Spanien där hon vann ett brons på 100m Racerunning.

Philip Flodstam, med sina explosiva aktioner och blixtrande teknik, har han visat med vilja och rätt attityd, att man kan nå framgångar på bandyplan och i skolan. Samt vara en god kamrat och representera Torsbergsgymnasiet på ett utmärkt sätt.

Kontakt

Kontakt

RIG Friidrott

Idrottslärare

Magnus Olsson

Tfn 073-274 20 14

NIU Bandy

Instruktör

Magnus Ringblom

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund