Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Informationskväll 24/10

Staffangymnasiet välkomnar dig som skall söka till gymnasiet 2018. Under informationskvällen hos oss får du bekanta dig med skolan och programmen vi erbjuder.

Bildbeskrivning

Gymnasievalet 2018

Programkatalog Staffangymnasiet 16/17

Vi välkomnar alla 9:or till vår informationskväll där du träffar elever och lärare som berättar vilka möjligheter som finns på Staffangymnasiet.

Hålltider tisdag 24 oktober

  • 18.00 mingel
  • 18.30 aulan
  • 19.00 informationspass 1
  • 20.00 informationspass 2


Alla våra program finns på plats, både i salarna för informationspassen och i korridoren, för att svara på dina frågor inför det stundande gymnasievalet 2018.

Torsbergsgymnasiet på plats

Program som Staffangymnasiet inte erbjuder, som istället kan läsas på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs, kommer även att finnas på plats.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund