Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Innebandyavtal

FBC Bollnäs är vår nya samarbetspartner som gör att du kan kombinera din idrott med studier på Torsbergs­gymnasiet!

Bildbeskrivning

Innebandyprofilen Andreas Asp, till vardags huvudtränare i FBC Bollnäs tillika en av personerna i klubbens sportgrupp tillsammans med Torsbergsgymnasiets Magnus Dehlin.

FBC Bollnäs – ny samarbetspartner

Innebandyn på Torsbergsgymnasiet kommer att drivas i samarbete med FBC Bollnäs. Föreningen har signerat ett avtal med Hälsinglands Utbildningsförbund om att bedriva två lektioner i veckan för våra innebandyelever med start i augusti 2020.

Detta betyder att aktiva innebandyspelare även fortsättningsvis kommer att erbjudas kvalitativ träning under lektionstid, 2 x 90 minuter per vecka. Detta, som tidigare, inom ramen för kursen ”Idrott och hälsa – specialisering”. Dessutom läser eleverna parallellt även kursen Träningslära som kommer att bedrivas på skolan för både innebandyns och ishockeyns elever.

Andreas Asp, huvudtränare i FBC Bollnäs, tillika och en av personerna i klubbens sportgrupp gillar upplägget. Både klubben och Torsbergsgymnasiet är väldigt nöjda med att ha nått en överenskommelse och vi ser fram emot att gemensamt utveckla verksamheten på skolan.

– Innebandyklubben har tagit stora steg i sina ambitioner och har verkligen utvecklats positivt de senaste åren. Därför är vi väldigt glada att kunna knyta deras innebandykunskaper till skolan, kommenterar Magnus Dehlin.

De innebandyelever som har ambitionen att öka både sin sin träningsmängd och kvalitet, är att gratulera till att kunna genomföra detta på hemorten.

Välkommen till Torsbergsgymnasiet!

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund