Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Invigning av industrilokaler

Elever, lärare, företagare och politiker firade med tårta och bubbel när industriprogrammets nyrustade och uppgraderade lokaler invigdes.

Bildbeskrivning

Satsning på Torsberg

Efter samlokaliseringen av industriprogrammen har Hälsinglands Utbildningsförbund tillsammans med fastighetsägaren Bollnäs kommun skapat ljusa och moderna industrilokaler för att ge eleverna en bättre studiemiljö och även en bredare maskinpark.

Här studerar Industritekniska programmet tillsammans med programmet för Hantverk och produktion på Höghammargymnasiet samt vuxenelever från CFL Bollnäs.

Rektor och förbundschef

Välbesökt invigning

Invigningen lockade såväl företagare som politiker från kommunerna. Ett 50-tal personer minglade runt i lokalerna.

Fredrik Olofsson, rektor för yrkesprogrammen på Torsbergs­gymnasiet började med att berätta om uppfräschningen av lokalerna och satsningen på utbildningen, med bland annat GLA - gymnasial lärlingsanställning.

Åsa Äng-Eriksson berättade om bakgrunden med beslutet om samlokaliseringen för gymnasieprogrammen och framtiden innan hon formellt invigde lokalerna genom att starta en programmerad skärmaskin som skar ut förbundets logga i en plåt.

Åsa inviger i skärande maskin

Elever, företagare och politiker bjöds på tårta och bubbel innan eleverna återgick till vardagen vid respektive maskin. De nyfikna besökarna kunde passa på att gå ett varv och se och ställa frågor till eleverna när de körde maskinerna.

Tårta för kommunalråd och elever

Studie- och yrkesvägledaren Björn Arfvelin serverar elever Marie Centerwall, kommunalråd i Bollnäs Kommun.

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund