Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

NIU mot doping!

Våra NIU Friidrott-elever från Staffangymnasiet och Torsbergsgymnasiet har genom gått en utbildning om doping med Svenska Friidrottsförbundet.

Bildbeskrivning

Obligatorisk utbildning 2017

I fredags träffades sju stycken NIU-friidrottare på Hällåsen Friidrott för att genomgå en utbildningen om och mot dopning. Det var Svenska Friidrottsförbundets Anders Rydén som höll i utbildningen och eleverna tyckte det var väldigt intressant.

NIU

Från och med 2017 så är det obligatoriskt att ha genomgått utbildningen för att få vara med i ett svenskt friidrottslandslag - vilket naturligtvis är det långsiktiga målet för våra duktiga och målmedvetna NIU-elever! 

Efter utbildningen så var det träff med skolledningen från Bollnäs och Söderhamn på Staffangymnasiet.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund