Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Nu kokar det!

Emil Säll tävlade och kom på 4:e plats i kock-SM för gymnasieelever tillsammans med klasskompisen Mikael Akkus. Nu har han nått ännu en final och siktar mot stjärnorna!

Bildbeskrivning

Årets kockelev 2016?

Det har bara gått ett par veckor sedan Emil Säll var med i kock-SM för gymnasieelever och kom på fjärde plats tillsammans med Mikael Akkus.

Väl hemkommen tar Emil fram inneboende krafter och laddar om och gör ett inskick för att ta sig till Åretskockelev 2016 - ännu svårare utmaning för enbart de bästa. Han tar sig till final som är den 29/4 i Älvsjö på Gastro Nord. Huvuddomare är självaste Stefano Catenacci.

Tränar med Årets kock 2009

Just nu tränar Emil med Alexander Sjögren (Åretskock 2009) i Stockholm för att han ska prestera bra på EM. Har ni vägarna förbi Stockholm kan ni se honom in action på Regeringsgatan 61. Att Emil får denna möjlighet är just för att han är extremt fokuserad och vill nå långt.

Zanzibar

Efter Stockholmsetappen som pågår just nu kommer Emil att resa till Zanzibar. Sol- och badsemester tänker ni? Nej, han kommer att åka ner med Magnus Albrektsson som driver Gastronomik i Stockholm, för att starta en restaurang. Skapligt lärorikt!

Kontakt

Kontakt

Programsamordnare

Håkan Höglund

Tfn 010-454 12 68

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund