Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Nya yrkesprogram

Hantverksprogrammet för dig som vill utbilda dig till frisör, barberare, hår- och makeup-stylist.
Naturbruksprogrammet för dig som vill utbilda dig inom djurvård/hund.

Bildbeskrivning

Hantverks­programmet

Frisör/stylist/barberare

En inriktning som passar dig som vill arbeta inom frisör­branschen. Utbildningen kan leda till jobb som frisör, stylist, barberare, frisörtekniker eller säljare av skönhetsprodukter.

Hos oss får du öva upp din kompetens både i skolan och på salong, arbeta kreativt och praktiskt med styling, trender, hårdesign och mode.

Du får även möjlighet att läsa kurser för att få grundläggande behörighet för studier på högskola, om du vill det.


Hantverksprogrammet med inriktning Frisör, stylist och barberare är en lärlingsutbildning på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs, men kan även läsas genom Staffangymnasiet i Söderhamn.

Naturbruks­programmet

Djurvård/hund

En inriktning för dig som drömmer om att arbeta med djur i framtiden och vill kombinera dina gymnasiestudier med ditt stora intresse.

Du kommer lära dig hur man utfodrar och sköter olika djurarter, få kunskaper om djurens beteende och behov och samspelet mellan djur och människa. Du att varvar teori med praktik ute på olika arbetsplatser genom att exempelvis göra praktik
på ett hunddagis, katthem eller en djurbutik.


Naturbruksprogrammet är en lärlingsutbildning på Staffangymnasiet i Söderhamn, men kan även läsas genom Torsbergsgymnasiet i Bollnäs

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund