Hälsinglands Utbildningsförbund

Nytt gymnasiemagasin!

Ett tips till dig som ska börja gymnasiet till hösten: kika i gymnasiemagasinet Nästa nivå. 32 sidor inspiration inför gymnasievalet!

Bildbeskrivning
<< Föregående | Nästa >>


<< Föregående | Nästa >>

Inspiration

Vi har samlat elever från våra skolor som berättar hur de tänkte inför gymnasievalet, hur utbildningarna fungerar och vilka möjligheter som finns på våra skolor.

Magasinet har skickats till hundratals högstadieelever samt studie- och yrkesvägledare i våra områden. De finns även på våra skolor - kom förbi och hälsa på och ta ett rykande färskt exemplar! Annars kan du mejla lucas.lund@hufb.se så skickar vi magasinet till dig.

Höghammargymnasiet
Staffangymnasiet
Torsbergsgymnasiet

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund