Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Prisregn över Torsbergsgymnasiet

Med tutor och hejarop stormade UF Gävleborg in i på Torsbergsgymnasiet och gav både värdecheckar och välförtjänta hyllningar till framgångsrika UF-elever.

Bildbeskrivning

UF-pristagare, övre raden från vänster: Ebba Hildingsson Edling, Frida Andersson, Teo Junehäll, Jonas Söderlund och Zana Alsari.
Främre raden: Natalie Edlund och Ida Oksanen.

Ung företagsamhet

Då den traditionella UF-mässan för Gävleborg även i år blev digital fick den fysiska prisutdelningen vänta en månad. Ett företag som sett fram mot prisutdelningen lite extra var Livet ut UF. Anledningen stavas framgång.

Livet ut UF

Företaget har haft en fantastisk UF-resa vilket alla utmärkelser från UF-mässan skvallrar om.

- Det har rullat på bra, säger Teo Junehäll, som är ekonomiansvarig.

  • 1:a pris i Årets hantverk (vilket genererat en plats i SM)
  • 2:a pris i Årets affärsplan
  • 2:a pris i Årets UF-företag
  • 3:e pris i Årets sociala hållbarhet

Livet ut UF har gjort en bok, om vikten av att fortsätta idrotta.

- Många barn och ungdomar slutar idrotta alldeles för tidigt och det vill vi ändra på, förklarar Ebba Hildingsson Edling, företagets VD och produktansvarig.

Boken utvecklades till ett utbildningsmaterial/verktyg som föreningar och några av landets nationella idrottsförbund köpt in och använder i sina verksamheter. Bland annat tennis-, handboll-, bandy- och simförbundet. Även UNICEF är en av kunderna.

- Det kändes lite tufft ett tag innan boken var klar, men det blev väldigt bra, tillägger Frida Andersson som är ansvarig för produktion och inköp.

UF Gävleborg besökte Torsbergsgymnasiet. Prisutdelning i biblioteket

Årets ungdomsledare

Ebba prisades även som Årets ungdomsledare tillsammans med klasskompisen Zana Alsari (från företaget Lazens UF), som även han läser ekonomiprogrammet.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund