Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Semifinal Unga Ekokockar

Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Torsbergs­gymnasiet både arrangerar och deltar i semifinalen av Unga Ekokockar 2017.

Bildbeskrivning

Nationell tävling

Tävlingen Unga Ekokockar är Sveriges största tävling för Framtidens Kockar, med hållbarhetsfrågan i fokus. Maten vi lagar har stor påverkan på världen vi lever i. Framtidens kockar kommer att få ett allt större ansvar för att skapa denna mat på ett hållbart vis! Tävlingen arrangeras av Föreningen Ekokockar.

Var? På Torsbergsgymnasiet, Restaurangskolan på Heden i Bollnäs.

När? Fredag 28 april 2017

Tävlingen startar kl 10.30, med 10 minuters mellanrum och sista gänget presenterar sin dessert kl 14.15. Därefter prisutdelning vid 15.10.

Vilka deltar? Restaurangelever från restaurangskolor i Luleå, Umeå, Haninge och Katrineholm.

Publik och media: Alla som vill och kan är välkomna och vi ser gärna dig som gäst! Ta chansen och upplev dofter, känslor, spänning och få inspiration! Det bjuds även på fika!

Torsbergsgymnasiets bidrag

Elever i årskurs 2 på Restaurang- och livsmedelsprogram runt om i landet fick skicka in bidrag till den stora tävlingen Eko Kockar.

Lynn, Karro och Erik från Torsbergsgymnasiet skickade in sitt bidrag och har kvalificerat sig för semifinal. En semifinal som vi, med stolthet, har äran att arrangera och bjuda in er till!

Femte gången i semifinal

RL bjuder in intresserade att se och uppleva detta evenemang. Det är femte gången Torsbergsgymnasiet har tagit sig till semifinal och i år är det på vår hemmaplan! 

Vi önskar vårt tävlingsgäng LYCKA TILL och våra besökare VARMT VÄLKOMNA!

Frågor och funderingar— kontakta:
Margareta "Meta" Englund, mobil 070-241 43 27

fjolårest vinnare, Lycksele

Fjolårets vinnare i riksfinalen kom från Lycksele! Nu hejar vi fram Torsbergsgymnasiet och Bollnäs!

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund