Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Slutproduktion!

Torsbergsgymnasiets estetiska program presenterar stolt slutproduktionen "The Sound of Music". Biljetter finns ute nu och premiären går av stapeln 23 mars! 

Bildbeskrivning

The Sound of Music

  • Musik: Richard Rogers
  • Texter: Oscar Hammerstein
  • Manus: Howard Lindsay och Russel Crous
  • Regi: Mikaela Östlin

När bergen får liv är det av musiken. Året är 1937 och nazisterna är påväg in i Österrike. Under samma tidpunkt är Maria påväg in för att vända upp och ner på tillvaron för familjen von Trapp. Det här är en klassisk berättelsen om kampen för att få det goda att vinna. Oavsett om det handlar om en politisk eller religiös kamp. Eller om en kamp för att få uppleva lycka och kärlek.

Vi har i arbetet med denna föreställning gått till botten med varför publiken alltid älskat The Sound of Music, år efter år och uppsättning efter uppsättning. Kanske finns svaret i musiken. Kanske finns svaret i alla underbara karaktärer. Eller kanske finns svaret i att berättelsen härstammar ifrån en verklig händelse?

Två lag framför slutproduktionen

Lag Edelweiss spelar följande datum:

  • 23 mars
  • 11, 13, 15, 17, 20 april

Lag Do-Re-Mi spelar följande datum:

  • 24, 29 mars
  • 12, 15, 18, 21 april

Biljetter:

Sing-a-long

Föreställningarna 12 och 17 april ges i formatet Sing-a-long där ni som publik har möjlighet att sjunga allsång på en del av låtarna!

Teatersupé

17 och 18 april finns möjlighet att äta Restaurangskolans fina teatersupé före föreställningen i Restaurang Lustgården som finns i anslutning till teaterns foajé.

Eleverna i årskurs 3 på Restaurang och livsmedels­programmet komponerar, tillagar och presenterar en teatersupé som sitt examensarbete. Ni bokar bord hos oss och menyn kommer att vara olika för olika sällskap.

Menyn är en trerätters meny som bygger på råvarorna rödbeta, jordärtskocka, färsk spenat, rabarber och någon form av protein som kan vara alternativt kött, fågel, fisk eller vegetariskt. Eleverna skapar utifrån dessa råvaror en matupplevelse både vad gäller utseende, smak och upplevelse i matsalen!

Passande drycker förstärker måltiden.

Välkomna att boka bord i god tid. En teatersupé exkl. dryck kostar 95:- per person.

Bordsbeställning på tfn. 072-240 28 49 eller via mail till: annica.tengvall@hufb.se

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund