Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Tema hälsa

Under VOC-veckan (Vård- och omsorgs­college) kommer elever från Staffangymnasiet att anordna aktiviteter med temat hälsa vid CFL Söderhamn.

Bildbeskrivning

Torsdag 19 oktober

Vård- och omsorgscollege-veckan, eller VOC-veckan är en återkommande aktivitet i vecka 42 då VO-College profilerar sig på olika sätt lokalt, regionalt och nationellt.

Aktiviteter vid CFL Söderhamn

  • Torsdag 19/10 kl 11.00-14.00

Elever från Vård- och omsorgsprogrammet kommer att hålla i aktiviteter i CFL-huset (vid ingången nedanför restaurangen).

Temat kommer att vara "Hälsa" och besökarna kan ta del av information om vikten av att träna, fakta om smittspridning, kost och även en frågesport med priser.

Vi vill inspirera, motivera, sprida, skapa och prata vård och omsorg, högt och lågt! VO-Collegeveckan finns för att sätta allt fokus på världens viktigaste yrke, under en vecka, en gång om
året.

Vi ses där!

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Länkar

Kontakt
VOC Gävleborg

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund