Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Unga företagare träffades

Idag var det upptakt för gymnasieskolornas UF-verksamheter. En dag i Söderhamn fylld med föreläsningar, tips och inspiration - att våga!

Bildbeskrivning

Inspiration att våga

Elever från Staffangymnasiet och Torsbergsgymnasiet deltog i en intensiv dag med föreläsningar, inspiration och nätverkande på CFL Söderhamn.

"Alla elever i åk 3 på Staffangymnasiet hade obligatorisk närvaro för att väcka intresse hos de som inte funderat på UF som en möjlighet" berättade läraren Anna Hägglund.

UF-prisvinnarna Bottle opener UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. berättade engagerat om sin verksamhet och alla framgångar som de lyckades med för att de vågade sig själva - mycket handlar om att våga!

En grym inspiration ännu en uppmaning att våga gav Johannes Hansen med sin föreläsning "Fuck your fears". Han fick hela salen i gungning och alla att känna sin inre kraft och se sina möjligheter och att våga gå ur sin trygghetszon. Vilket några elever testade på.

"Johannes tog upp Ellna och Issabelle från Torsbergsgymnasiet och hela publiken skickade kärlek - vilken känsla!" summerade läraren Margareta "Meta" Englund.

 

Johannes Hansen är expert i psykologin inom ledarskap, förändring och prestation. Han är utbildad hos två av världens främsta inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund