Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Uppskattad utställning av IB

Det var en speciell dag på tisdagen för en del av IB-eleverna på Torsbergsgymnasiet; särskilt för IB15 som presenterade sina examensarbeten i bild. Det blev en trivsam vernissage med bubbel och tilltugg - precis som det ska vara.

Bildbeskrivning

Hårt arbete

Bakom vernissagen ligger hårt arbete av IB-eleverna Qi Öberg, Nordin Saal, Sumeia Jemal, Olivia Gränglid, Lina Berglund och Emilia Karlström.

Det framhöll också IB-koordinator Margaretta Eriksson när hon invigde utställningen. Bildlärare Anna Hildingsson Edling lotsade besökarna genom utställningen som själva presenterade sina verk.

IB vernissage blomma och tavlor

Vara kreativa

- Det känns bra att få utlopp för sin kreativitet, tycker Emilia Karlström, en av utställarna. Hennes inspiration kommer från barndomen.

En annan som använt sin kreativitet är Qi Öberg.

- Vi har jobbat mycket med vår utställning, berättar Qi med sin levande bild, bokstavligen, på Ahmed. Hon berättar gärna hur hon tänkt med färger och form för intresserade besökare.

Levande målning av Qi

Självporträtt

I entrén presenterade bildelever från IB16 sina verk; självporträtt inspirerade av olika konstnärer. Anja Wick och Emmy Bäckström från IB16 berättade om sina porträtt.

Självporträtt av Anja och Emmy

- Det har varit svårt och roligt!

Många tog chansen att besöka utställningen på tisdags­förmiddagen på Torsbergsgymnasiet.

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund