Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Utbytesstudenter på besök

IB-elever från Torsbergsgymnasiet träffade utbytes­studenter från Nya Zeeland, Australien och Botswana.

Bildbeskrivning

Det är kul att träffa människor från andra kulturer tycker fr. v Anya Vick, Abdulrah man Tameh, Max Marmaros, Rotary­studenten James Goss och Emmy Bäckström.

Spännande möten

Utbytesstudenter från Nya Zeeland, Australien och Botswana besökte IB-programmet (International Baccalaureate) på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs. Ett utmärkt tillfälle då Rotarys introduktionsläger för utbytesstudenter var på Bollnäs folkhögskola. De kommer att bo i olika värdfamiljer från Helsingborg i söder till Gällivare i norr. 

Under fredagen fick de tolv utbytesstudenterna information om hur det är att studera inom gymnasieskolan av IB-elever på Torsbergsgymnasiet.

- Det är jättekul och jättespännande att träffa människor från olika kulturer, tyckte Emmy Bäckström och Max Marmaros från IB-programmet.

IB-koordinator Margaretta Eriksson höll i lektionen som för dagen kryddades lite extra med internationella deltagare.

Rotarys utbytesstudenter

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund