Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Utveckling i fokus!

Staffangymnasiets NIU Friidrott med instruktör Conny Eklund och eleven Emil Sandström visar framfötterna och utvecklar svensk friidrott.

Bildbeskrivning

Friidrottens Prestationscentrum

NIU Friidrott har fått ett glädjande besked från Svenska Friidrottsförbundet och Prestationscentrum där både instruktör Conny Eklund och eleven Emil Sandström är uttagna till Svensk Friidrotts Utvecklingsträff i Uppsala den 1-3 december.

Det handlar om att utveckla individen, grenen och deras tränare.

Emil som går TE16 på Staffangymnasiet bedöms som en av de bästa inom sprint och häck för födda -00 eller tidigare och är därför kallad till träffen.

- Kommer att bli mycket intressant att följa honom i hans
utveckling, säger en stolt NIU-instruktör i Conny Eklund.

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund