Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Vår SM-vecka

Se filmen från SM-veckan där Staffangymnasiets  "mediacrew" bevakar tävlingarna!

Bildbeskrivning

Engagerade elever och lärare

Under SM-veckan har elever och lärare från Hälsinglands Utbildningsförbund varit på plats på SM-arenan på Hällåsen i Söderhamn och upplevt den härliga stämningen under bland annat längdskidtävlingarna.

Vi är stolta och glada över att ha fått vara en del av detta fantastiska arrangemang i vår stad. Flera av våra program har på olika sätt varit engagerade inför eller under skidtävlingarna och våra UF-företag har fått möjlighet att visa upp sig för en bred publik tack vare Ung Företagsamhet Gävleborg.

Tack Söderhamn!

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Epost

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund