Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Vi krigar mot cancer

Eleverna i VO16 (Vård- och omsorgsprogrammet) på Torsbergsgymnasiet samlar och krigar mot cancer under hela oktober.

Bildbeskrivning

Information och insamling

VO16 kommer att samla in pengar hela oktober månad, men gjorde en större insats förra veckan när de slog två flugor i en smäll.

Eleverna ställde upp i cafeterian och informerade elever och personal om vikten av att klämma på sina bröst för att upptäcka ovälkomna förändringar. Viktig del i budskapet de förmedlar är att ALLA ska göra det då både män och kvinnor kan drabbas av bröstcancer. Detta gjordes på både gymnasie- och vuxensidan, även på flera språk! Samtidigt såldes fikabröd i olika former (självklart mycket rosa) för att dra in pengar till kampen mot cancer!

Insamlingen rullar på och även du kan på ett snabbt och smidigt sätt delta med swish eller andra betalsätt. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Swish: 901 95 14 skriv i meddelande BESEGRA 39047

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund