Hälsinglands Utbildningsförbund

Publicerad

Vi tog över stan!

Sol, engagemang och glädje när "Torsbergsgymnasiet på stan" drog massvis med folk till Brotorget. And the winner is...

Torsbergsgymnasiet på stan

De yttre förutsättningarna var på topp; klarblå himmel och den stora varma solen kom som på beställning. Men undrar om inte eleverna lyste ännu starkare dagen till ära? 

Brotorget i Bollnäs fylldes av människor som fick smaka på förträffligt goda skapelser i form av wok, snittar och kakor. Alla dofter och smaker gifte sig verkligen med varandra, så även doften och kreativiteten från grafittihörnan. Ansiktsmålade barn viftade glatt med ballonger och tittade tillsammans med alla andra besökare beundransvärt på både atleter, sångare och dansare som verkligen presterade på topp! Rena festivalstämingen!

Tanja och Lina (vård- och omsorgselev respektive lärare) ledde dagen på bästa sätt från scenen på det soldränkta torget. Torsbergsgymnasiets personal och elever har jobbat och förberett aktiviteter för att göra dagen exakt så bra som den blev.

Vinnare

I och med det vackra vädret och en lyckad dag fanns det bara vinnare på stan i fredags. Förutom alla spik- och skruvtävlingar, kluriga Vem vet mest-frågor och svettiga Mästarnas mästare-moment fanns en stor tipsrunda som arrangerades av Barn- och fritidsprogrammet.

And the winner is...

  1. Adam Amundsson
  2. Moa Näär
  3. Mahmoud (efternamn saknas, men vi har ditt nummer)

Pristagarna kommer att kontaktas under veckan och får hämta sina välförtjänta priser på Torsbergsgymnasiet.

Bildbeskrivning

Stort tack till alla besökare, elever och personal som gjorde "Torsbergsgymnasiet på stan" till succé!

Kontakt

Kontakt

Torsbergsgymnasiet

Läroverksgatan 36
821 33 Bollnäs

Tfn 010-454 11 10

Fax 0278-100 04

E-post

Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund