Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

Staffangymnasiets biblioteket

Börja alltid med att söka information på Staffangymnaisets bibliotek. Få hjälp att hitta rätt!

Skolans informations­centrum

Här finns mer än 9000 böcker på 15 olika språk. Du kan hitta skönlitteratur, faktaböcker, tidningar och tidsskrifter. Vi har också elektroniska resurser - uppslagsverk på nätet och databaser.

Plugga?

På biblioteket finns det, förutom information i alla möjliga former, tillgång till datorer för skolarbeten och informationssökning, och ett 50-tal arbetsplatser. Behöver du hjälp med något är det bara att fråga oss.

Koppla av?

Har du pluggat klart för dagen eller behöver du en paus? På biblioteket finns ett kombinerat schack- och fiaspel att roa sig med. Vi har också kluriga pussel, målarböcker och intressanta tidskrifter. Har du ett tips på en bra bok eller författare som du gillar får du gärna komma till oss och berätta! 

 

Kontakt

Kontakt

Bibliotekets öppetider


Måndag

8.00 - 15.00

Tisdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 17.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 15.00

Bibliotekarie

Gabriella Jensen-Sondrup

Tfn 070-203 99 02


Länkar

Kontakt

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund